sik-orgazm-am şeytan üçgeni

24.04.2014 03:41

     Sözler yazıyoruz kadınları etkileyici , şarkılar söylüyoruz bazen abartıp 2 göze(erkekte olsa siklemiceğin renkteki  2 göze) şiirler destanlar döşüyoruz onlara özel.Peki niçin?Kişiliğimizi geliştirdiği için mi?? Yo yo kesinlikle hayır.Sosyal bir varlık mıyız?Sekse kadar evet. Biz toplumun(bayanların) kontrolu kaybederse güçlü olacak kesimiyiz fakat bunu bilmeyip kültür adı altında kendimizi 'modern'leştiriyoruz zevk almıyoruz sadece bir parça daha fazla onaylanmak takdir edilmek istiyoruz.Bunun için filmlerde erkeğe uydurulan saçma rolleri yakalamaya çalışıyoruz daha fazla onay alıp, daha fazla takdir edilmek istiyoruz.Ve ne yazık ki çevremizde onları kendilerinden daha çok savunanlar (am bitleri Dashakersgünlükleri syf-3)var. (Her bayan kendi yumurtasını dölleyecek en iyi adamı arar.Es'eter kitabı syf:132 satır=2)  Tek uğraşımız spermimizi ulaştıracağımız bayanı -ki şu anlık bizi seçenler bayanlar- daha iyisine seçilmeyi istiyoruz. Anlayamadığımız noktaysa bayanlar takdir etmeyi sevmezler bayanlar kontrol edilmeyi severler. İlk dersimize giriş buradan itibaren başlıyor.

       Kendimizle ilgili herşeyi numaralandırıyoruz.(1) Ama onlarla ilgili hiçbirşeye numara verilmesini konuşamıyoruz.(2) Heryerden uyarılar alıyoruz.(3)Ve bayanlara yüklenen bakirelik saçmalığı sorumluluğundan daha büyük sorumluluklarımız var .Nasıl mı?     
        (3)İlk gerçek seksinizi düşünün. (para karşılığı yapılanların dışındaki) O sırada Kafanızda şu soruların oluştuğuna eminim. Acaba su anda mutlu mu ? Acaba tatmin oluyor mu ? Acaba sikim yeterince dibine giriyor mu? Peki bi bayanın boyle bişey düşündüğü fikrine hiç kapıldınız mı o sırada? Aynısını senin için düşünüp düşünmediğini .' o şu anda içimde ama acaba tatmin oluyor mu?'  Söylenişin bile kulağına ne kadar ters geldiğinin farkına varmışsınızdır. Ve bu seksten sonra eminim kızın orgazm olup olmadığına dair bi işaret almak için firizbiyi sahibine getiren kopek gibi gozlerinin içine baktınız Aferin oğluma demesini duymak için taklalar attınız.Tersi bir şey söylese o an ölmek isterdik.

:-canım güzeldi ama ne bileyim bişey eksikti.. 

-: Şu anda sikimi kopar balkona as ve beni öldür

   Peki  o sırada ona  tutması için çomak atsaydınız neler olurdu?  Gelişiminin başlangıcı burda olacak . Bir kadının onayını almaktansa ona onay verecek  kişilik olabiliriz.Geçmişte Olduk. Her kadını farklı sanarak yanıldık. Çirkin kadın ile güzel kadının farklı olduklarını düşündük.  İkisinin de 20 sene sonra büzülmüş olacağını unuttuk.Yapmamız gereken her kadının içinde erkekteki sik-orgazm-am üçlüsündeki  korkudan daha büyük kompleksleri olduğunu hatırlamak. (bundan sonraki her makale üst paragraftakileri açıklamak içindir)